Situatie

Particuliere en evenement beveiliging is al jaren een groeiende markt. Waar een aantal grote (internationale) spelers hier domineren, is er ook veel ruimte voor kleine lokale spelers. Er is echter nog veel te winnen aan kwaliteit in deze branche, zowel op het gebied van medewerkers, organisatie als de dienstverlening zelf. Hierin zijn wij gevraagd om te ondersteunen in het opzetten opzetten van More2Safety.

Aanpak

Als eerst hebben we het concept en Businessplan met de ondernemer uitgewerkt. Waarna door ons het bedrijf is opgestart en de financiering is geregeld. Na de start hebben we alle Back Office processen ingericht (HR, Planning, Finance, Sales) en de uitvoer hiervan geborgd. Quality4Growth zal komende jaren betrokken blijven om periodiek met de ondernemer de strategie en doelstellingen te bepalen en bewaken op basis van cijfers, ontwikklingen, feedback klanten en medewerkers.

Resultaat

More2Safety is een van de snelst groeiende beveiligingsbedrijven in Nederland, die staat voor kwaliteit en ontwikkeling van haar medewerkers met als kenmerken:

  • 100+ beveiligers en service medewerkers
  • 20+ klanten en meer dan 100 evenementen die worden beveiligd
  • Keurmerk evenement beveiliging
  • Verzorgd diverse veiligheidstrainingen en beschikt over een docentenpool.