Wil je de organisatie sneller laten groeien, de kwaliteit verbeteren of tijdelijke ondersteuning op Interim-, project- en/of procesmanagement. Kijk wat het beste bij jouw situatie past en neem contact met ons op.

Growth Strategy

Elke succes begint met een goed plan! In een dynamische strategiesessie word je uitgedaagd en begeleid om in 2 tot 3 dagen een goed businessplan op te stellen. Dit resulteert in uitdagende, maar realistische doelstellingen en concrete acties om dit te bereiken. Door dit als team te doen, creëer je commitment en vergroot je het succes!

Process Improvement

Zijn klanten en medewerkers tevredenen en wordt er efficiënt gewerkt? Processen liggen aan de basis elk product of dienst, maar veelal wordt hier onvoldoende aandacht aan gegeven. Verbeter de processen en resultaten met onze Lean processessie, waarin onze Lean Six Sigma BlackBelt met betrokkenen het proces, de verspilling en verbeteringen in kaart brengt.

Process Innovation

Technologie ontwikkelt zich snel!  Het goed toepassen van nieuwe producten in het proces zorgt voor grote sprongen in kwaliteit en efficiency. Als processpecialist van HR en Flex processen hebben wij een aantal innovatieve producten geselecteerd. Wij adviseren u hierin en zorgen ook voor een succesvolle implementatie.

Quality Management

Kwaliteitsmanagement beoogt de kwaliteit van de organisatie en dienstverlening continu te verbeteren. En dat niet eenmalig, maar structureel. Onze consultant helpen uw organisatie te groeien met focus op competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. Dit kan door het opzetten van een gecertificeerd kwaliteitssysteem ISO 9001 of specifieke Lean Six Sigma Trainingen voor u management en medewerkers.

Interim Management

De wereld verandert in een razend tempo. De urgentie om beter om te leren gaan met verandering is nog nooit zo hoog geweest. Maar veranderen is niet altijd even zelfsprekend voor uw organisatie en zijn medewerkers.

Heeft u tijdig een ‘changemaker’ nodig die impact maakt?  Als interim manager begeleiden wij uw uitdagende implementatie, verander,- en verbeterproject.

Business Development

Het ontwikkelen en implementeren van de groeimogelijkheden van een organisatie. Versterk relatie met bestaande klanten, acquireer nieuwe klanten en ontwikkel nieuwe markten. Om dit te bereiken doorbreken wij barrières tussen verkoop, marketing, klantenservice, operations en management. Business Development doen wij in een vorm van een partnerschap voor een langere periode.